Kişiye Özel Ürünler
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo
Yeni sezon ürünler
Kişiye Özel Ürünler
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo
Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır

Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır

Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?

Gümüş yüzükler şık ve zarif birer aksesuar olmasının yanında gümüşün dayanıklı olması ve kullanım kolaylığı en çok tercih edilen aksesuarlardandır. Satın alacağınız bir gümüş yüzüğü yıllarca kullanabilirsiniz. Tabi ki burada en önemli olan husus yıllarca parmağınızda taşıyacağınız bu aksesuarın rahatlığıdır.

Yüzüğün rahat olması da doğru ölçüden geçer. Eğer yüzüğünüz parmağınıza bol ise kaybolma riski oldukça yüksektir. Dar olur ise size ciddi rahatsızlıklar verebilir. Bu sebeple, gümüş yüzük ölçüsünü doğru bir şekilde almak son derece önemlidir.

Doğru ölçüye ulaşmak için gümüş yüzük ölçüsünü ne zaman aldığınızda oldukça önemlidir. Genelde sabah uyandığımızda ve akşamları ellerimiz şişer bu yüzden yüzüğümüzü rahatlıkla kullanmak ve en doğru ölçüye ulaşmak için yüzük ölçünüzü öğlen saatlerinde almanızı öneririz.

Parmak Ölçüsü Nasıl Alınır?

Yüzük ölçünüzü alırken ip ve bir cetvel yeterli olacaktır. Öncelikle yüzüğü hangi el ve hangi parmakta kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Parmaklar arasında numara farkı olacağı gibi her iki elimizde de fark olabilir. Belirlediğimiz adımları takip ederek siz de yüzük ölçünüzü öğrenebilirsiniz.

·         Daha önce kullandığınız bir yüzük var ise ipinizi yüzüğün iç kısmına dolayarak yüzük ölçünüzü öğrenebilirsiniz. İpin ucu üst üste gelmeyecek şekilde işaretledikten sonra ipi cetveliniz üzerinde düz gelecek şekilde koyarak mili metre cinsinden denk gelen ölçüyü not ediniz. Çıkan ölçüyü aşağıda ekleyeceğimiz yüzük ölçüm tablosundan karşılaştırarak parmak numaranızı öğrenebilirsiniz.

·         Kullandığınız bir yüzük yoksa üzülmeyin sizin için de bir yöntemimiz var. Elinizdeki ipi parmağınızın etrafında dolayınız. Burada ipi fazla sıkmamaya özen göstermelisiniz. İpi üst üste gelmeyecek şekilde işaretledikten sonra cetveliniz yardımı ile uzunluğunu ölçünüz. Çıkan sonucu yüzük ölçüm tablomuzdan karşılaştırabilirsiniz

yüzük ölçüsü nasıl alınır - yüzük ölçüsü - sanat34 ölçü 
yüzük ölçüsü nasıl alınır - yüzük ölçüsü - sanat34 ölçü 

Gümüş yüzük ölçüsünü doğru bir şekilde almak, yüzüğünüzün rahat bir şekilde kullanılmasını sağlar. Yukarıdaki adımları takip ederek size uygun yüzük ölçünüzü bulabilirsiniz. Unutmayın ki doğru ölçü uzun süreli kullanım sağlar.